” Sedapnya Suara Datin, Untung Dato Aliff ” Video Datin shahida tunjuk bakat dodoi baby Yusuf tapi Si baem pulak yang geram

 

Time dodoi bayu yusuf, baem datang je duk kiss mama n baby yusuf, geram kata nya.

Dato aliff syukri yang kini berada di Indonesia diatas tujuan kerja, difahamkan dato ingin menggilap bakatnya disana. bakat apa ye? hehe. walau apa pun, kita sama sama doakan semua berjalan dengan lancar dan sempurna.

Doktor cakap baem dah boleh balik hari ni….terima kasih Dato Dr.Vernon dan Doktor Gan yg merawat @baem_adham …terima kasih nurse2 semua di sini yg merawat baem…tq kak @yatiekitchen banyak tolong mudahkan urusan…semoga Allah membalas jasa baik kak yatie..

Alhamdulilla Baem pun sudah boleh pulang ke rumah setelah ditahan wad selama beberapa hari. Terima kasih diucapkan daripada keluarga datin shahida sekeluarga kepada mereka yang menjaga, mendoakan mereka sebelum ini.

jom lihat video dibawah ya, sedap jugak suara datin kan, so lepas ni datin la pulak kembangkan bakat seni di indonesia. hekhek

abah tunjuk bakat dekat indonesia…mama tunjuk bakat dekat @yusoffalqardawi je lah. sambil berdodoi…tapi baru nak tunjuk bakat @baem_adham dah kacau…Dia punya kacau bukan biasa2…habis kita dan yusoff digomolnya…

Jom baca apa kata netizen, jangan lupa komen yang baik baik sahaja tau. min rimbabara doakan semoga berjalan dengan baik dan datin sekeluarga berjaya dunia dan akhirat.

suka tengok datin, sabar je orangnya..

sedap suara datin, kalah dato..

ni sorang lagi puji suara datin yang lebih sedap dari dato..hekhek

Video penuh di bawah

Sumber : IG shahidadherbs via rimbabara

Be the first to comment on "” Sedapnya Suara Datin, Untung Dato Aliff ” Video Datin shahida tunjuk bakat dodoi baby Yusuf tapi Si baem pulak yang geram"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!