“Setepek Kena Dgn Datin”, Dato Aliff Syukri Bakal Kembangkan Bakat Di Indonesia

 

Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid merupakan isteri kepada Datuk Seri Aliff Syukri, walaupun bergelar isteri usahawan terkenal Datin Shahida seorang yang sangat sempoi dan sering dipuji netizen kerana sifatnya itu. Malah Datin Shahida juga sering menegur Datuk Aliff ketika membuat rakaman video.

Terbaru, Datuk Aliff dikhabarkan akan mengembangkan bakat nyanyian ke Indonesia namun apabila Datuk Aliff memuat naik video dilaman sosial Instagram miliknya apabila kelihatan seperti Datin Shahida memberi kata-kata lucu buat suaminya dan ia telah meraih perhatian ramai.

Mana taknya, menerusi video tersebut Datuk Aliff dilihat bersalam bersama anak dan isteri untuk berangkat kerana sudah menempah tiket penerbangan tetapi Datin Shahida menanyakan soalan pedas kepada Datuk Aliff yang membuatkan rata-rata terhibur.

Rata-rata komen netizen bersetuju menyokong dengan tindakan Datin yang menyindir suaminya dalam nada gurauan. Ada yang mengatakan bahawa Datin adalah isteri yang terbaik buat Dato Aliff Syukri dan Dato beruntung menpunyai isteri yang penyabar seperti Datin.

Sweet sangat Datin, selamba je selalu..

Suka gila dengan Datin, klakar tapi selamber je hahahaha comel je..

Semoga Dato dan Datin sentiasa bahagia hingga ke Jannah. Aamiin

Video penuh di bawah

Foto: IG aliffsyukriterlajaklaris

Sumber : kisah dunia / diari dunia

Be the first to comment on "“Setepek Kena Dgn Datin”, Dato Aliff Syukri Bakal Kembangkan Bakat Di Indonesia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!