Misteri kehilangan Jehan Miskin selama ini terjawab! 7 gambar & video keadaan terkini beliau

Misteri kehilangan Jehan Miskin selama ini terjawab! 7 gambar & video keadaan terkini beliau
Misteri kehilangan Jehan Miskin selama ini terjawab! 7 gambar & video keadaan terkini beliau

Sejak akhir-akhir ini kelibat pelakon Jehan miskin amat jarang kelihatan dikaca televisyen. Mungkin kesibukkan dengan tugas-tugas lain menyebabkan dia jarang beraksi di pentas lakonan lagi. Adakah beliau sudah bersara di Bidang Seni?

Kemunculannya dalam iklan Winston Kickboxer pada tahun 2001 detik permulaan kerjaya sebagai selebriti, anak kelahiran Pulau Pinang ini sudah terlibat dalam penggambaran empat iklan televisyen dan satu iklan cetak. Beliau memulakan kerjaya lakonan dalam rancangan 3R pada tahun 2003, dan memegang peranan watak utama buat julung kalinya dalam telemovie Dengan Nama Cinta pada tahun yang sama.

Sejak itu, beliau sudah terlibat dalam lebih 20 judul rancangan televisyen yang berbeza, terutamanya Gila-Gila Pengantin, Manjalara dan Inspirion. Jehan mula berkecimpung dalam lakonan layar besar pada tahun 2005 melalui filem Qaisy & Laila yang dirakam di Afghanistan.

Beliau juga dikenali sebagai pengacara televisyen versi Malaysia rancangan realiti So You Think You Can Dance.Setahun masa berlalu seperti baru sahaja mendengar khabar mengenai Jehan Miskin yang akan beristerikan gadis dari Korea Selatan bernama Julie Camelia Rhee. Bersempena dengan ulangtahun perkahwinan mereka tersebut, pasangan bahagia ini sedang berlibur di Jepun dan juga negara asal Julie, Korea Selatan.

Menerusi Instagram aktor berbadan sasa tersebut, mereka baru sahaja meninggalkan Jepun dan kini berada di Korea Selatan bersama-sama keluarga Julie termasuklah pasangan datuk dan nenek mereka yang berusia lebih 90 tahun.

Selain itu ia adalah pertemuan Jehan dan Julie dengan ahli keluarga juga sebagai memohon restu kerana menerima Jehan ke dalam keluarga mereka serta mengambil berkat Harabuchi (datuk) Halmoney (nenek) dan berharap perkahwinan mereka juga kekal seperti kedua-dua mereka.

Dalam pada itu tentang pasangan ini, Jehan, 34, mula bertemu dengan Julie, 29, seorang wanita berbangsa Korea sekitar lima tahun lalu di sebuah gimnasium di ibu kota. Selepas tiga tahun, Jehan memilih Julie menjadi calon isteri yang diinginkannya dan telah melamar Julie pada tahun 2012 di Menara Seoul, Korea. Pasangan tersebut telah diijabkabulkan dalam satu majlis akad nikah yang di Carcosa Seri Negara.

Tak silap sudah agak lama pelakon dan pengarah terkenal, Jehan Miskin melangsungkan perkahwinan dengan isteri tercinta, Julie Camelia Rhee. Namun begitu, mungkin baru kali ini mereka berpeluang untuk pergi berbulan madu, memandangkan Jehan sebelum ini sibuk dengan drama arahan pertamanya berjudul What If yang disiarkan di 8TV

 

sumber : https://ohgebang.com

PERHATIAN

VENDING MACHINE AIR KOPI PANAS DAN SEJUK DIJUAL DENGAN HARGA TAK MASUK AKAL KLIK SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Be the first to comment on "Misteri kehilangan Jehan Miskin selama ini terjawab! 7 gambar & video keadaan terkini beliau"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!