saya ni istri ke3 dari 4 istri,semuanya xde zur1at lagi sebab suami mand-l TAPI saya m3ngand-ng

saya ni istri ke3 dari 4 istri yang husband saya ada dan saya tak ade anak madu2 yang lain pun tak ade anak

Salam min hide profile saya yer, saya ni istri ke3 dari 4 istri yang husband saya ada dan saya tak ade anak madu2 yang lain pun tak ade anak. husband ni kerja pelantar minya so memang jarang nak balik kerumah.. nak dijdikan cerita saya ni tiap hari kerja naik grab sebab husband tak mampu nak blikan kereta, memang setiap hari saya akan gunakan grab yang sama jak min.

Abg grab tu hndsome dan selalu ajak saya keluar makan bila wktu lunch, yang masalahnya sekarang ni min saya pernah dikutuk oleh mak mertua sebab manddul, tapi tak hairanla sebab madu yang lain pun tak ada anak. saya test lah bersama dengan pemandu grab tu min lagipun dia masih belum beristri..

Saya nak tau siapa sebnarnya yang manddul saya or husband. Sekarang ni min saya dah 3 bulan tak peri0d . Nak tanya dengan para istri yang pernah mengandung adakah ni tanda pregnant or sekadar hormon saya tak menentu sebab tengah stress fikir macam mana boleh terlanjur dengan budak grab tu .

Seri Indah Mcm ni pnye manusia pun ade dlm dunia ni..xtau nk komen apa..
Angie Edward Halu pulis. Ada org mental mengadu dlm krt. Tolong tangkap. 😔
Cik Nor Hadi alahai..bongok bangang bahalol bodoh dan segala huruf makin kt ko la..
Sazlieysa Saupi Dasyat giler la, akak ni.. sdap ore laki dapat free2.. bijak akak bijak
Ezzah Rayyan Next komen,aq tgh rehat ni sambil baca komen..


Tina Shahir Sila meninggal lah…pale hotak kau berjambul!
Zie Azeera ko nk test ko mandol ke tak pastu ko pening mcmane blh terlanjur alamak ko nie…normal ke tak????
Kamal Hashim Untung nya bawa grab..duit dapat.. pantat dapat..kena ice cream lagi….
Fazeera Fazee hahaha jilaka ko kak .

PERHATIAN

VENDING MACHINE AIR KOPI PANAS DAN SEJUK DIJUAL DENGAN HARGA TAK MASUK AKAL KLIK SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Be the first to comment on "saya ni istri ke3 dari 4 istri,semuanya xde zur1at lagi sebab suami mand-l TAPI saya m3ngand-ng"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!