Pengantin baru buat laporan polis dirog** suami

Assalamualaikum ..sya cuma nk dptkn kpastian dan masih lg terkebil2 nk balas wassap kawan sya…huhaii.. mcm ni…kwn sy d jodoh kn oleh org tua dia dgn seseorg yg dia tk knal…d sbbkn dia satu2nya ank pmpuan dlm fmily dan nk jga hati mak dia..

dia pon kawin laa dgn llaki tu baru smggu lebih cmtu…dia kawin pon sbb kesian tgok mak dia pjuk2 dia..smpai mngalir air mata…

so..skrg dia dan suami dh dduk rumah sndri d bangi..brdua shaja…bilik asing…..tiba2 harini sya dpt wssap n call bnyk kali dari kawn sya..

dia nk mntak sya teman dia p balai polis buat report..sya tnya laa..knpa?..lepastu dia jawab “dia tgh tdo kt bilik dia..lpastu tu suami dia masuk rogol dia ….” … skrg ni aku mmpu bg bluetick ja kat dia. aku rsa klau p report pon bukan salah laki dia kan..kan suami isteri?

KOMEN NETIZEN

Mohdidruzz Softhand II kau tanya kawan kau tu smula…sakit ke atau sedap…klu sakit bru bleh wat report…klu sedap x leh la report tp kena repeat…hahahahaaanat…
.
Ayda Wan Mohamad Sah berkahwin tak semestinya boleh rogol isteri. Kalau dia tak rela, boleh buat repot. Benda ni tak kelakar okay. Walaupun suami sendiri. Bukak minda tu sikit wahai makcik pakcik bawang!
.
Alicesha Chuk’s Klau tanpa kerelaan si isteri mmg boleh dakwa si suami tu kes merogol… Better tnya kt abam2 polis lain kot2 info yg sy tau ny salah… Sebaiknya awk nasihatkn kawan awk tu supaya berbincang baik2 gan suami dia… Open table, curahkn segala emosi terpendam, klau pnyelesaian nya baik, baik lar, klau still nk g report awk bawak lar, kang kwn awk meroyan bunuh diri ke pe takot jgk…
.
Jen Cittra percaya atau x…walaupun suami istri..if wife ckp dia kena rogol…tetap kira rogol..nmpk lawak..tp memng ada undang2 untuk ni..org asia khususnya malaysia..ingat benda ni lawak..ingat bila suami istri x istilah rogol..tp sebenarnya memmg ada undng2 untuk kes mcm ni..cumanya,kena ada peguam yg baik..sebab susah nk fight benda ni..atas sebab suami istri
.

 

 

 

PERHATIAN

PERNIAGAAN PALING SESUAI UNTUK SURI RUMAH

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

KETAHUI RAHSIA MENJANA PENDAPATAN 5 ANGKA DENGAN SHOPEE

Be the first to comment on "Pengantin baru buat laporan polis dirog** suami"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!