Tak tahan hari-hari asyik ‘kena’ isteri hantar santau pada suami

salam krt ,hide profil kawan aku min, aku dah kawen. aku suri rumah, baru sebulan aku bhnti keje.. 5 tahun da usia rumahtangga aku. aku ade anak 2 orang , aku xtau kadang2 somi aku layan aku terlalu baik.kadang xbaik.

kadangkala dia pukul aku bile dia marah.dia seorang yang panas baran. nafkah batin semua cukup , hari2 nak nafkah batin ! gaji dia 4k. smua gaji dia bagi aku.kalo dia nak pergi keje aku bagi 20 ringit sehari buat belanje.

lagipun dia xboleh pegang duit banyak.dia boros. time dia balik keje dia selalu buat kejutan , kadang meyorok dulu.. konon dia xbalik keje lagi.tiap kali balik keje dia suka peluk aku, cium mulot aku.dukung aku.dia seorang yang lawak.dia jgk berupa.. layan anak pon elok..

tapi aku hairan tiap kali gaduh, kadang masalah kecik pon dia jadi kan hal bsr. dia suka pukul aku.. aku da kemas kn smua kain baju aku dgn anak dalam beg..

aku nak balik kampung.. tungu masa nak lari je nie.. bedosa ke aku buat keputusan mcm nie ? aku nak mintak cerai tungu dia balik keje.. tapi aku takot…

sebab dia penat .mls nak rosak mood dia pulak. smua doa. useha.. ak da buat supaya baran dia hilang. setiap buat kan air ,atau masak ak selalu baca yaa latif.. kat sini sape boleh buat santau.. aku nak santau sampai bisu… hehe gurau je….

PENDAPAT NETIZEN

Arin Qi Assalammualaikum puan yg dirahmati. Apa yg blh sy ckp dlm hal ni, sudah tahu sifat suami yg pnas baran, jgn brlawan balas. Kna tahu satu perkara, sifat panas baran ni pnya ego yg tinggi. Makanya dlm setiap hal dia inginkan ‘kemenangan’. Apa pun, smpn dulu niat untuk kluar rmh atau bercerai. Pilih waktu yg ssuai, n ktika itu mood suami sdg ok. Ckplah sbaik2 ylnya apa yg saudari xsuka n xterima. Dlm prbncangan, andai kt ada bunga¬≤ suami nk naik angin, stop crta, diamkan saja. Jgn kluar rmh tnpa usaha untuk mnjrnihkan. Puan blh dituduh sbgai isteri nusyuz. Andai dlm usaha puan untuk mlmbutkan hati suami msh gagal dan puan ttap dpukul, prgila ke hospital ambil rawatan n buat reporr polis. Itu smua untuk mmbntu puan kt urusan brcerai.
.
Norehan Zainal Agaknye kau kuat menjawab tak? Org panas baran nie jgn suke berleter kat dia. Kalau dia marah2 jgn lawan. Bia je dia meroyan sorg2.
.
Leeza Mahmud Ahmad Cuba TT amalkan istighfar 1000x & lebih lg setiap hari. Byk fadhilat & benefitnya istighfar ni

 

 

PERHATIAN

PERNIAGAAN PALING SESUAI UNTUK SURI RUMAH

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

KETAHUI RAHSIA MENJANA PENDAPATAN 5 ANGKA DENGAN SHOPEE

Be the first to comment on "Tak tahan hari-hari asyik ‘kena’ isteri hantar santau pada suami"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!