saya bakal bercerai dengan suami gara2 dia gila nak janda xde ank.. dorang suka sama suka..

Assalamualaikum.. hide profil saya ya, terima kasih.. minta pendapat dan sokongan ahli2 krt.. saya bakal bercerai dengan suami gara2 dia gila nak janda xde ank.. dorang suka sama suka.. suami pulak sanggup cerai anak bini kerana janda tu.. kami dah ke mahkamah tapi di tangguh.. saya hrap ade la harapan berbaik tapi macam sia2 je.. suami macam main tarik tali.. kadang2 nak berbaik kadang2 dia nak jugak cerai.. kami akan berpisah cara baik.. terima kasih min

 

Rosezela Zaman Lelaki jandakan bini sbb kejarkan janda…
Yg paling sadis jiwa anak2.

Nafsu ooo nafsu…
Bawah perut manusia skrg makin bermaharajalela…
Itu belum lagi kes rogol bersepah2.

Zamani Ahmad suami kalau nk kawen lain.. biar la kalau dia mampu.. u pun syg dia.. so hidup la sama2 bertiga.. x boleh ke??

skng ni ape suami buat, x salah pon dri agama.. kenpa beria nk bercerai? x kesian kat anak??

dia kawen pon ngan janda.. sian janda tu.. dia juga perlukan seseorg utk jaga dia.

.

Zakiah Mahadi Xpe awak…jodoh smpi sini…i shaAllah ada jodoh lbhbaik dari somi sekrg. Jika awak xbekerja cari kerja utk tanggung diri sendiri..tapi pasti kan anak2 awak dibayar nafkah oleh suami dan klu blh mnta potong terus dr gaji utk elakkan dia engkar. Awak tuntut segala nafkah yg blb dituntut….nafkah iddah..mutaah dan harta sepencarian..
Cik Ana Tuntut harta sepencarian, tuntut hak jagaan anak2, tuntut nafkah anak2.
Dekatkan lagi diri dgn Allah. Doa yg baik2 minta yg baik2 demi anak2. Allah maha pendengar dan maha pemberi.
Abu Zarin Abdul Jalil Ooooopps..
Terlajak perahu ble undur..
Tp kalau dh Terlajak syang..
Mcm BISKAL LAJAK…
Icha Icha Belum sah cerai lg.. usaha la berbaik.. sian anak2.. suami tu ada lg perasaan syg.. sbb tu dia main tarik tali.. cuba rendahkan ego.. pujuk suami.. goda blk dia sampai dia jatuh cinta lg skali.. semoga berjaya
Makcik Bawang Makcik takpela , maybe jodoh kau smpaii situ je ..biarkan jantan hanat tu gn 🐷 sondol tu ,kau cuba move on slow2 , in sha allah msti bole..
Nur Cahaya Goods awak.. awak harus jd seorg yg kuat dan cekal demi anak. Suami awak kelak akan menyesal dgn pilihan dia.

Jgn awak plak yg menyesal dan kalah waktu dia gila talak taw… taw… Biarkn dia dgn labu2nya.. nafkah anak dan edah awak tu tuntut iya..

Izyan Iszatti Xyh berbaik bkn ape laki miang piang x ckup sorg ni akn ttp bt hal selagi die x dpt so sblm awk meroyan baik teruskn je niat nk berpisah xdelh awk yg mental nnt
Nafisah MIkhail Yusuf Mmg betul susah nak move on sbb awak syg suami awak dunia akhirat. Lagi2 suami yg nak cerai. Nasihat sy, awak kena terima sbb cerai kt tgn dia. Apa kuasa kita nak halang kan? So awak terima TAPI LPS TU TOLONG TUNTUT SEGALA NAFKAH(NAFKAH DLM EDDAH, MUTAAH, NAFKAH ANAK, HARTA SEPENCARIAN). Biar dia tinggal spender buruk je lps ni😠😠😠😠

PERHATIAN

PERNIAGAAN PALING SESUAI UNTUK SURI RUMAH

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

KETAHUI RAHSIA MENJANA PENDAPATAN 5 ANGKA DENGAN SHOPEE

Be the first to comment on "saya bakal bercerai dengan suami gara2 dia gila nak janda xde ank.. dorang suka sama suka.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!