Rupanya bakal bini aku dah ‘main’ ramai jantan

saya berkenalan dgn sorg janda ni anak 2 org. pertama Kali jumpa nmpk baik sopan kuat agama sembhyg xtggl n slalu jugak dgr dia baca quran sbb surau tmpat kje sblah2 jer.

so sy pon ambik keputusan untuk berkahwen dengan dia sy pergi ckp kat dia syg betol ikhlas n mmg sgt2 berkenan. so die trima sy.

tp dlm tempoh pertunangan kami ni sy dpt tau bnyak rahsia dia dri hp dia yg satu lg slalu sy xperasan pon fon tu tp haritu die charge dlm keta sy n die kluar pergi toilet. sy cube bukak Ade password n susah Sgt sy ambik memory card dia. sy masukkan dlm fon sy mlm tu sy check memory tu.

penuh gmbr2 n video die dgn llki lain masyallah bagai nk luruh jantung ni. die yg polos alim ayu sopan IBU yg hebat tetapi pernah bermain dgn ramai llki.

sy xtahan mlm tu jugak sy p rumah die mintak penjelasan die. sbb sblom ni die penah ckp seorg je die penah trlanjur waktu tu baru cerai n die pon baru kematian ibu nya ayah dh lama meninggal so die pon terawang2 kene plak goda jd die serah diri..

tp dlm fon tu llki berlainan org sy nk penjelasan die ckp mmg ramai sy tanye brpe die Kate xtahu Ade jer masalah ngan ank2 spe ajak kluar die kluar klau diorg ajak main die xpeduli die bg je..

sy penah pergi kubur make n ayah die tgk die baca yassin smbil mnangis baik Sgt die ni bg pndangan mata sy.. tp sy xsangka ustazah yg dihormati org ramai dipuji tp pada mlm bagaikn bohsia..

die ckp die dh bertaubat n mmg die nk sy je die mmg nk tgglkn semua bile kawen nnti n mmg die dh block semua llki yg dulu tu. tp sy plak xdpt nk trima asal masih pakai no fon tu n knpe simpan smua video n gmbar2 tu.. sy xtau cmne nk wat keputusan .. sy rase mcm nk mati sedih marah semua ada..

pandangan netizen

Sya Rul Jodoh keje Tuhan. Dia tgh kasi kenal .. amacam .. klu boleh hendle kawin.. klu rasa tak mampu. Ckp elok elok. Kata tak mampu. Jgn hina. Nnti klu kita hina. Mcm kita baik sgt. Lumrah hidup mmg mcm ni. Terletak pada mampu kita je.
.
Erlina Enna Makk aiii… Dsyat btoi ustajah.. Xbaik ko buka aib org2 yg. Cmni.. Ptut la aku pnh dgaq ayat mcmni (ustazah pn londeh abeh), Allah….. Buat org pdag hina dkt org2 yg bertudung litup.. Sptutnya disanjung… Ckup2 la buka aib dia bang… Klau xmau… Tgal baik2..
.
HairyAnuar Lelaki yg baik utk perempuan yg baik.. jika anda xboleh trima dia, biarkan dia pergi.. tapi apa yg pkcik bleh cakap, dia perlukan seseorg utk ubah dia.. utk isi kesunyian dia..semoga dia bertemu dgn lelaki yg mampu mmbimbing dia ke jln yg lebih baik..
.
Wikiwiki Paradise kalau dia dh bertaubat takkan la dia masih nak simpan smua video2 jijik tu. ko pikir la baik2. zaman la ni, susah nak ckp. lelaki pompuan sama je rasanya

PERHATIAN

PERNIAGAAN PALING SESUAI UNTUK SURI RUMAH

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

KETAHUI RAHSIA MENJANA PENDAPATAN 5 ANGKA DENGAN SHOPEE

Be the first to comment on "Rupanya bakal bini aku dah ‘main’ ramai jantan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!