Video & Gambar : Peniaga buah dikel4r, polis dikecam lepaskan tembakan

PENIAGA buah parah selepas lehernya dikelar seorang lelaki dalam pergaduhan di Pasar Karat, Lorong Kulit, di Georgetown, hari ini.

Dalam kejadian 6.30 pagi itu, mangsa yang berusia 35 tahun dikatakan sedang bersiap menyusun buah di meja untuk dijual di pasar terbabit.

Bagaimanapun, suspek yang juga tinggal di kawasan berhampiran tiba dengan membawa pedang sebelum berlaku pertengkaran dengan mangsa.

Sumber berkata, suspek kemudian mengamuk dan memegang kepala mangsa sebelum mengelar lehernya.

“Orang ramai yang berada di lokasi kejadian kemudian menghubungi polis dan mangsa ketika itu cuba ditenangkan.

“Polis yang tiba di lokasi kejadian meminta suspek menyerah diri, namun dia enggan berbuat demikian dan polis terpaksa melepaskan satu das tembakan yang terkena kakinya,” katanya.

Sumber berkata, suspek dikatakan berada di bawah pengaruh dadah dan kedua-dua mereka kini berada di Hospital Pulau Pinang untuk rawatan lanjut.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Timur Laut, Asisten Komisioner Che Zaimani Che Awang mengesahkan kes terbabit dan setakat ini polis masih menjalankan siasatan lanjut untuk mengenalpasti motif kejadian itu.

▶ Harian Metro

Video pertama

Video ke-2

gambar-gambar

Image may contain: one or more people, people walking and outdoor

Image may contain: 1 person, standing, walking and outdoor

Image may contain: one or more people and people standing

Image may contain: one or more people and outdoor

ANTARA RESPON NETIZEN

Zarianti Zamri Hish2 ari tu yg singh adik bradik ada yg lalu dpan polis bwak pedang,relax jer polis,tgh brlakon gerak2 khas kot.

.

Ismi Asadullah Tembak bagi MATI lagi baik, kalau dah comfirum taik pit,,, hidup menyusahkan orang.
.
KC Wong Good job PDRM… Mat Kian Patuh bunuh diri jee dlm lockap, dlm hospital… sampah Najis masyarakat… jumpa budak pun confirm dia orang rogol… Ahli keluarga pun dia orang pun kasi hantam… Macam Hari tu … ibu kandung kena humbat dlm lubang najis….binatang babi anjing biawak pun Lebih mulia drpd parasite ni….
.
Zek Nor Blh tmbk no kna kaki.awat yg kejag org gna pedang samurai depa xmau tembak.smpai keta polis kena sembog ngan gas pemadam api.mngkn gna pedang x bhya kut…
.
Mat Rempit Sejati Hai semua. Kalo ada sapa xpuas ati dgn keje polis tu mohon hadir ke balai buat laporan jgn nk komen sampah dlm ni. Lu kalo sembang babi pn terbang.
.
Mike Leo Apabila akta dadah di longgarkan. Tidak lagi hukuman mati mandatori. Inilah kesannya… Orag tak takuk ambil dadah lagi…
.

PERHATIAN

PERNIAGAAN PALING SESUAI UNTUK SURI RUMAH

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

KETAHUI RAHSIA MENJANA PENDAPATAN 5 ANGKA DENGAN SHOPEE

Be the first to comment on "Video & Gambar : Peniaga buah dikel4r, polis dikecam lepaskan tembakan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!