7 tahun menjanda, wanita ini mengaku berkali-kali berz!na & ketag!h suami orang

Slm krt !Tolong jangan kecam aku ,Aku janda beranak 3 & dah hampir 7 tahun aku bercerai dgn ex aku.Sejak aku kurus ni ramai laki org yg tergilakan aku & aku layankan ja dah diaorang yg gatal !ya betul bukan seorang yg aku layan dah telah terlanjur berkali kali,

masalah timbul bila aku dicop b*** menyondol kebun ,aku malu min !salahkah aku ?Aku hnya nak anak anak merasa kasih sayang seorang bapa

,setiap kali check in aku akan bwk anak anak sekali “bukan untuk mengelak dari ditgkp tpi untuk anak anak rasa kasih syg seorg bapa”7 tahun aku tggu untuk berbaik dgn ex aku dan pernah aku cuba untuk perangkap dia tpi xberjaya !

apa yg harus aku buat min ?sekarang yang serius aku bercinta dgn driver bas bila dia xdak trip baru kami berpeluang memadu kasih tpi bila dia nak balik rumah bini dia aku jdi geram & meroyan min aku xblh terima dia bermesra dgn isteri dia !

aku xnak hidup dlm keadaan mcm ni dia baik min aku pernah pergi jumpa bomoh & bomoh kata dia baik & mahu peristerikan aku,aku hnya mahu menumpang kasih “tolong aku min ”

ANTARA NASIHAT PEDAS NETIZEN

Firdaus Shakirin Dh 2019 dh kak…tinggalkan la perangai anjing laut ni kak…klu ckp khinzir, kejam sgt, baru masuk ari pertama tahun bru…klu cukup kasih syg dr seorang ibu, ank2 xdpt kasih syg seorang bapa pun xpe dh…ini ibu mereka plak makin jauh dr Pencipta…terlalu mengikut nafsu dan buat sesuatu xpkir panjang…dh mcm xde maruah, xde harga diri…mls nk bebel, awk, bomoh, bas driver dan syarikat bas tu, tolong ingat Allah blk ye.
.

Ekin Husain Ini bukan sahaja mencari kasih sayang bapa terhadap anak, tapi melepaskan sesangapan 7 tahun tak berlaki. Jaga la maruah janda sikit
.

Icha Icha Cukup2 tambah dosa… kalu x malu kat tuhan pn.. malu la kat anak2.. sanggup berzina dgn kehadiran anak2… berhenti laa.. tau tak kenapa jodoh belum sampai… sbb x mintak dgn Allah.. niat lelaki tu utk berzina je bukan nk halalkan.. insaf laaaa.. taubat.. semoga bertemu jodoh yg baik dan soleh
.
Ct Kenit Mentang2 jadi babi tu free abis semua keturunan dia kau sapu
.
Makcik Bawang Makcik mane la orang tak gelar kau betina sundal..kau mmg sundal ! , kau taw malu ke betina ? kau tak taw malu dan kau takde maruah !!! check in siap bwak ank ape ke babi la kan … rumah tangga kau da hancur jangan nak hancur kan pulak rumah tangga orang laa hanat !!! , sila jadi janda yg bermaruah ..bujang berlambak laa hanat !..
da sangap sgt ke ! wtf puihhh

PERHATIAN

PERNIAGAAN PALING SESUAI UNTUK SURI RUMAH

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

KETAHUI RAHSIA MENJANA PENDAPATAN 5 ANGKA DENGAN SHOPEE

Be the first to comment on "7 tahun menjanda, wanita ini mengaku berkali-kali berz!na & ketag!h suami orang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!