Teman lelaki saya boleh tahan 5 jam – luahan Dr Amalina Bakri

“Dia boleh tahan sampai 5 jam” luahan Dr Amalina Bakri mengenai kekasihnya | Masih ingat dengan Dr Amalina Bakri yang mengejutkan Malaysia dengan keputusan cemerlangnya sewaktu peperiksaan SPM dahulu?

Beliau kini semakin cantik dan telah bergelar seorang doctor di luar negara. Baru-baru ini, Dr Amalina Bakri telah luahkan kepada pengikutnya yang kekasihnya mampu bertahan sampai 5 jam! Lama juga kan?

Ha, sebelum pemikiran tu jadi makin jauh, yang sebenarnya, Dr Amalina Bakri sedang mengajar kekasihnya untuk berpuasa. Mereka yang tak pernah berpuasa, bila kita ajar berpuasa, memang mencabar sedikitlah kan. Alah, yang dah di ajar dari kecil pun, bila dah besar, pun ada yang tak puasa penuh. Hehehe.

Melalui perkongsian Dr Amalina Bakri, mereka kini sedang dalam percutian di sepanyol. Umat islam di sana perlu berpuasa dalam tempoh waktu yang agak lama iaitu 16 ke 17 jam sehari. Ini adalah kerana, waktu siang di sepanyol agak panjang.

Ramai sebenarnya yang memuji beliau kerana rajin mengajar kekasihnya berpuasa. Kata mereka, biarlah bermula daripada kecil, bila dah terbiasa nanti, tak jadi masalahlah pada dia untuk berpuasa kelak.

Dr Amalina sebelum ini agak merahsiakan kekasihnya namun setelah kerap kali ditanya pengikutnya, akhirnya beliau mendedahkan juga. Walaubagaimana pun, beliau tidak mendedahkan secara terperinci perihal kekasihnya.Apa pun, kita doakan yang baik-baik sahajalah ye. Semoga semuanya dipermudahkan. Amin.

Diheπtam Netzen Di Twitter, Dr Amalina Bakri Balas Dengan Perlian Berbisa!

“Dia boleh t4han sampai 5 jam Je!!

Siapa yang tidak ingat dengan gadis kelahiran Kota Bharu, Kelantan ini yang mendapat anugerah cemerlang SPM 17A1 pada tahun 2004.

Nur Amalina Che Bakri kini sudah bergelar Dr Amalina Bakri dan berkhidmat sebagai pakar bedah pelatih di sebuah hospital di London dan kejayaannya sangat membanggakan rakyat Malaysia.

Namun wujud segelintir net1zen yang masih tidak ‘bersetuju’ dengan perubahan penampilannya yang tidak lagi berhijab sejak menjejakkan kaki ke luar negara.

Baru-baru ini, Amalina telah memuat naik Tweet tips penjagaan rambut di Twitter miliknya. Namun seorang net1zen yang menggunakan nama akaun Fadhil Zakri bertindak meny1ndir Amalina dengan ayat, “Rugi2 blaja jauh2 jadi mcm ni”.

“Dia boleh t4han sampai 5 jam Je!!

Amalina tidak berdiam diri dan memberi kenyataan balas berbaur sindiran sinis kepada netizen itu dengan mengatakan malam tadi dia telah membedah 2 orang dan menyelamatkan nyawa serta kaki pesakit berkenaan.

Sekali gus bertanya apa yang dilakukan oleh lelaki itu pada hari itu. Adakah menonton vide0 lu¢ah?

Rupanya Amalina berjaya ‘kantoikan’ aktiviti lelaki itu yang pernah meninggalkan komen di Twitter pada seorang bintang filem p0rn0 antarabangsa!

Selepas itu, lelaki berkenaan bertindak deactivate akaun Twitternya, mungkin malu dengan kenyataannya sendiri. Sebab itu orang tua selalu pesan, sebelum nak mengata orang lebih baik cermin diri sendiri dulu. Cakap tak serupa bikin!

Sumber gambar : Instagram Dr Amalina Bakri

sumber : http://cnews.space

PERHATIAN

PERNIAGAAN PALING SESUAI UNTUK SURI RUMAH

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

KETAHUI RAHSIA MENJANA PENDAPATAN 5 ANGKA DENGAN SHOPEE

Be the first to comment on "Teman lelaki saya boleh tahan 5 jam – luahan Dr Amalina Bakri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!