You cannot copy content of this page
no comments

Biadap! lagi pengh!naan pada Agong! kali ini lebih teruk!

Baru sahaja kita sambut Petabalan Agong namun apa yang menyedihkan generasi hari ini yang tidak menghormati Agong serta Sultan-Sultan Melayu ada sahaja perkara yang tidak kena di mata mereka

jika artikel sebelum ini kami kongsikan lelaki mengh!na Agong mengatakan pakaian berjuta-juta dan rakyat tanggung merka tetapi depa belanja ratusan juta telah mendapat pelbagai kecaman netizen. Kini ada lagi anak melayu yang mengh!na Agong lebih teruk ia mendoakan Agong cepat mat! semasa pertabalannya

disini kami lampirkan kenyataan dan komen beliau sebagai bahan bukti dan beberapa gambar beliau diharap tiada alasan akaun facebook kena hack

Imej mungkin mengandungi: 1 orang, teks

akaun facebook milik beliau

Imej mungkin mengandungi: satu atau lebih orang

kenyataan biadap beliau

Imej mungkin mengandungi: 1 orang, jalur dan rakaman dekat

wajah pengh!na Agong

Imej mungkin mengandungi: 1 orang, selfie dan rakaman dekat

wajah pengh!na Agong

Imej mungkin mengandungi: 1 orang, duduk dan dalaman

ANTARA RESPON NETIZEN

 

Muhammad Preman Sr. Al 🐕 la bagus ko tukar namamu. Ko la yg bagus cpt mamposss. Sapa2 jmp dia ni jgn lupa bagi dia kaw kaww biar dia rasa..

Abdul Rahman Sapawi Ketegasan perlu di laksana kan saperti negara Thailand. Tak kira Melayu ke , Cina ke atau India. Jgn sampai rakayat ambil keputusan sendiri. NO DOUBLE STANDRAD

Amie Amirudin Kerajaan sekarang mmg mesra penderhaka dan pengkhianat negara!! mereka lah yg menyemarakkan kebencian kpd Melayu Islam dan Sultan2

Sapri Idah Allahuakbar..undang2 kita lembut sgt..h!na nabi ,h!na raja2 hina agama,,,..ada sj org yg berani mgh!na,,mereka x takut lansung dgn undang2 kt malaysia ni ,klu trtagkap paling2 pon denda je..gubal le undang2 bg kaw2 nye..br org x berani

Ridzuan Mohamad Ehhh….mmg mahacai ph ni x suka raja2 melayu ye? Agaknya cai2 ph ni nak naik dap jd raja kot

Noviza Bukhari Anak didik Wan Ji kot.Elok la status pekerjaan penghuni neraka kannnDia dah tempah siap2 slot kat sana tu..

Azis Mohammad Muka pun dah cop bodoh sombong, buang kerakyatan manusia bahlol mcm ni

 

 

Pengiklanan Berbayar!

Pinjaman mudah untuk kaum wanita sehingga RM30,000

Menteri PH rasic Hasut benci Melayu

Korang ada RM1 camni? meh jual kami beli dengan harga yang mahal!

Perhatian! inilah duit lama RM5 paling mahal serius kalau ada jual pada kami

Anda tiada kereta tapi nak buat GRAB? kami sediakan kereta untuk disewa & tunjuk ajar step by step hingga pandai PM SEKARANG

Reply