You cannot copy content of this page
no comments

Cermin misteri…memang teruk dorang kena ganggu kerana disebabkan “cermin” yang ada dalam bilik air tu


Cermin misteri…

Well 17-19 tahun lepas tunang pakcik aku which is now wife dia (maksu) menyewa kat flat sek 1 tu. No need to mentioned exactly block berapa, memang teruk dorang kena ganggu kerana disebabkan “cermin” yang ada dalam bilik air tu. Its not so obvious from the start, just makin lama makin teruk then baru tau punca cermin tu. Cermin tu sape2 tengok akan nampak cantik je and mula laa perangai dorang jadi pelik. Aku masa tu sekolah rendah lagi, maksu aku selalu bawak aku balik rumah sewa temankan dia lepas tahu rumah tu ada gangguan. Tak ingat macamana end up berubat dengan ustaz tu tapi ustaz tu nasihatkan dorang pindah keluar dari situ. Sebab yang stay kat rumah tu semuanya lemah semangat. Yelaa anak2 dara semua yang stay situ.

Nyonya Sosilita alamak ape semua cerita hantu ni. da la asik nk tekencing 😭

AbaJoey WangsaMaju Ni kes kat seksyen 4 dulu ni. Zaman Carefour belum dalam pembinaan lagi. Zaman kita sekolah rendah dulu. Skang dah takder dah kot citer ni.

Ariff Kama banyak sangat berkecimpung dlm dunia horror ni la jd nya sampai nk berjimak pun susah🤣
Shareen Fardianti Husin malam jumaat la engkorang kuarkan cite seram kan.. hareyyy betol.. hahaha

Mezal AhboyXdewa Tangki air bukit sec4 tu pun lejen gak tu. Sampai kat umah dio follow

Paan Selamat Teringat peristiwa kilang PERNEC tahun 99 hihihiAhmad Fadzli Aku masih sangsi hal2 rasuk or mistik nie… Napa cina or india susah nk dgr cite2 mcm nie.. Sapa2 leh terang kn… Aku nie jenis tk caya benda2 nie…

Razman Rashid Min kalau buang cermin tu apa jadi? Eh 🤣

Mulia Anne Raof Aku rasa mcm aku penah duduk je umah tu.. Mmg menyeramkan umah tu.. Serius mmg menakutkan.. Kena kacau hari2.. Klu betul la umah tu…

Mohd Razis Mohd Razis Ini zaman tahun 90han byk terjadi kat w.m lg2 masa tu tak byk pembinaan lg2 kat sekolah w.maju

Juliana Kelana Zaman 90an kt wangsa maju sek 1 bebegai cite seram ada.. jln menghala ke pasar blok B pokok besar & sebiji van usang.. mcm2 org nampak. Pengalaman aku nampak benda kt taman kayu dlu.. kakak cantik main buai laju laju jam 2 pg.. (jd kenangan)

Reply