You cannot copy content of this page
no comments

Khairuddin arahkan polis siasat Video S*ks Anwar Ibrahim!

Saya memohon pihak PDRM untuk menyiasat semua video l*c*h yang memf!tn*hkan Datuk Seri Anwar Ibrahim pada suatu masa dahulu disiasat secara komprehensif kerana keseluruhan rakyat malaysia juga ingin mengetahui sama ada video-video tersebut tulen ataupun palsu!!

Insya-Allah, saya akan kumpulkan semula video-video l*cah tersebut yang pernah ditularkan melalui media sosial pada suatu masa dahulu dan akan buat laporan rasmi kepada pihak penguat kuasa undang-undang dalam masa terdekat!!

Kita mahu pihak penguat kuasa undang-undang mengesahkan ketulenan video-video tersebut dan sesiapa saja yang terlibat harus diambil tindakan undang-undang!!

Proses undang-undang mesti sama rata dan konsisten!! Sesiapa saja yang terlibat dengan pembikinan video-video l*c*h palsu harus dikenakan tindakan undang-undang secara tegas!!

Budaya untuk menjatuhkan kareer politik seseorang tokoh pemimpin melalui kaedah pembikinan video l*c*h dan sebagainya mesti dihentikan segera!!

Situasi ini amat tidak sihat!! Budaya negatif ini juga mesti diperangi secara proaktif!! Undang-undang juga harus menjadi asas untuk melawani amalan taktik kotor ini!!

Sesungguhnya, saya ingin buat laporan keatas video-video l*c*h lama yang pernah tersebar sebelum ini pernah mengaitkan Datuk Seri Anwar Ibrahim dalam rakaman tersebut!!

Dalam masa yang sama saya amat berharap pihak PDRM akan menyiasatnya secara terperinci untuk menzahirkan status sebenar video-video l*cah tersebut sama ada ia tulen ataupun tidak!!

Keadaan ini juga akan mendatangkan kebaikan kepada mangsa yang dif!tn*h kerana beliau juga harus membersihkan namanya sebelum mengambil-alih sebarang jawatan kerajaan yang tertinggi di negara kita!!

KHAIRUDDIN ABU HASSAN

Penyelaras Parlimen Jasin

 

 

 

 

paling hot!!

Pinjaman mudah untuk kaum wanita sehingga RM30,000

Menteri PH rasic Hasut benci Melayu

Korang ada RM1 camni? meh jual kami beli dengan harga yang mahal!

Video: tarian berah! di majlis Konvokesyen Pensijilan Kemahiran Malaysia

Video kelakar nyanyian Anwar Ibrahim yang buatkan ramai gelak terguling-guling

Jenazah wanita di tanam selama 13 tahun tak reput dan berbau wangi! inilah amalan ketika hidupnya

Video : Ceramah politik di kursus Haji oleh Mujahid

 

Reply