You cannot copy content of this page
no comments

Supplement tambah tinggi-Dia bangga gila kabor produk dia dapat Feminine Recognition Awards

 

#ShareDpkk!! #Supplement_Sampah!! #Supplement_OverClaim_Yakmat!! #Team_Dpkk_Pengguna_Bijak_Malaysia!! (Tiens Hi Cal) Supplement Tambah Ketinggian Aku rasa dah tiba masanya KKM buat kelas asas anatomi, physiologi, dan biologi, atau kimia untuk makhluk2 yang rajin tuang kelas gi ro-men blakang kantin bila besar jadi bodoh terpedaya dengan supplement2 merapu.

Yang maha merapu skali ni lah. Supplement tambah tinggi. Skali baca dah tau dia punya membongak ni memang takde musim. 1) Dia claim amino acid ada gred. Kepala hotakkau. Sekiranya Amino Acid ada gred, aku rasa founder bebal ni punya DNA kompem terdiri daripada 20 block of Amino Acid gred copy ori. Ini tak lain tak bukan masa kelas kimia dulu tido blakang kelas, bila cikgu tanya soalan pandang meja. 2) Dia bangga gila kabor produk dia dapat Feminine Recognition Awards. Untuk pengetahuan engkorang, nak dapat FRA ni engko masuk je bertanding, bayar ikut fees yang ditetapkan.

Kalau produk overclaim level wakanda pon diterima masuk, lagi ramai lagi bagus sebab akan bagi untung pada penaja. Kemudian penaja kan pilih pemenang. As simple as that 3) Dia kabor produk dia tak payah ada KKM sebab masuk kategori pengkelasan makanan. Kemudian dia bagi bukti bertulis di mana pada bahagian surat tersebut terang2 tulis “DOKUMEN INI BUKAN KELULUSAN KKM DAN TIDAK BOLEH DIGUNAKAN UNTUK TUJUAN IKLAN”.

Yang lahabau nya skali, dia tetap gunakan untuk tujuan iklan produk sampah dia ni. 4) Produk sampah ni jatuh under pengkelasan makanan kerana waktu dia apply dia letak “HI CAL PREMIX SKIMMED MILK WITH ISOMALT OLIGOSACCHARIDE WITH CALCIUM POWDER”. That means dia daftar produk dia sebagai susu biasa yg ada calcium powder. Kalau susu biasa, kau tak boleh claim boleh menambah ketinggian.

That is obviously a physiological change, maka wajib daftarkan under MAL. 5) Paling klakar skali, dia boleh pulak tanya doc Nacre Zirconia yang ada PhD dalam bidang kimia ni blajar kat mana? Kepala hotakkau pelangi. Dah besar panjang pon bangang. Macam mana tak membiak founder2 membongak macam ni –Kredit Khairul Yoi

Reply