You cannot copy content of this page
no comments

Video: dakwa Mahathir cuba disihir Raja Bomoh buat ritual pelik

Sebut sahaja Raja Bomoh pastinya semua orang kenal beliau bukanlah calang-calang orang. Beliau diberikan pelbagai kelebihan untuk merawat dan mengubati pesakit serta ilmu dalam dunia mistik. Namun disebabkan video beliau yang viral dalam kes kapal terbang MH360 menyebabkan beliau dikecam netizen

simbolik yang digunakan oleh beliau dengan menggunakan sepasang buluh sebagai teropong dan melihat perkara yang dihajati. Tuan Guan Ibrahim Mat Zain sebelum ini pernah dikenakan tindkan oleh JAWI kerana mengamalkn ajaran yang dianggap tidak mengikut islam sebenar

sudah lama menyepi namun video beliau bersama anak muridnya mula tersebar lagi kali ini beliau mendakwa bahawa ada orang yang tidak senang dengan Tun Mahathir untuk menghantar hantu raya atau ilmu hitam.Beliau juga mengarahkan supaya mengadakan yasin, solat hajat dan tahlil kepada Tun Mahathir

beliau pertahankan Tun Mahathir kerana menurutnya Tun Mahathir adalah Khalifah gayong silat ghaib. Raja Bomoh juga telah membawa anak muridnya dari new zealand untuk mendalami ilmu perubatan tradisional

Namun rakyat Malaysia tidak percayai Raja Bomoh dan mengecamnya

Ahmad Nor Jamil ya allah..ini dari parti mane pulak ni..ajenya teruk dah malaysia ni kena sampok..yg teropong tu yg teman xtahan nak gelak..hahahaha…teropong lim kit sial ke tok.hahahah

Frd Mohd Farid yg pakai songkok haji tu muka mcm minta penyepak je. yg lagi satu pakai serban kuning tu mcm x cukup akil baligh je. kencing bercabang lagu tu

Heycarl Aloha Tiga2 bangang, gelak sakan sampai tercirit aku. Cinlake punya raja bomoh

Willy Qaing Dah brpa ribu mhthir Bayar Kau nie.. Kalau 9 bji pluru.. Hinggap kat badan Kau.. Kau ingat mhthir dapat slmat Kau ke..raja bomoh konon..puuuiiii Lh lu

Borhanudin Borhan KLU NK PAGAR MAHDIR…PAGARKN DIA KAT SUNGAI BULUH…CONFIRM TAK DAK SAPA KACAU…

Sam Sem Klau nak solat hajat tu kira ok lagi laa ni teropong dah jatoh syarik dah aduhai. …ikut mu laadehhh mu nak buat apa ..

Muhammad Alif Fauzy Da mai balik da perangai khurafat dia.Ingatkan da insaf..Jangan malukan nama gayong ghaib.Kang kena penampar buaya nnt. Haha

Pengiklanan Berbayar!

Pinjaman mudah untuk kaum wanita sehingga RM30,000

Menteri PH rasic Hasut benci Melayu

Korang ada RM1 camni? meh jual kami beli dengan harga yang mahal!

Perhatian! inilah duit lama RM5 paling mahal serius kalau ada jual pada kami

Anda tiada kereta tapi nak buat GRAB? kami sediakan kereta untuk disewa & tunjuk ajar step by step hingga pandai PM SEKARANG

Reply